Despre noi

S.C. Casrom Garden S.R.L. va pune la dispozitie solutii moderne si profesionale de proiectare, amenajare, intretinere a gradinilor, spatiilor verzi si a peluzelor, gazonare terenuri cu gazon natural obtinut prin insamantare sau cu rulouri gazon, precum si plante, arbori si arbusti ornametali cu perioade indelungate de vegetatie si inflorire si rezistenta mare la intemperii si daunatori.

Echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie pe toata perioada desfasurarii lucrarilor oferind sfaturi si solutii complete si personalizate, optime atat din punct de vedere al designului cat si din punct de vedere al intretinerii si costurilor.

Prin serviciul de proiectare asistata pe calculator a gradinii, spatiului verde, parcului sau peluzei aveti garantia ca la finalul lucrarilor de amanajare rezultatul este cel la care ati visat.

Incepand cu anul 2010 Casrom Garden a devenit unic importator autorizat pentru Romania al Trandafirilor Cityflor®, care se remarca prin numarul mare de flori, culori foarte variate, inflorire abundenta din mai pana in octombrie si rezistenta deosebita la inghet (rezista pana la -30° C iarna).

Si pentru a da un plus de stil gradinii dumneavoastra va oferim rulouri de gazon natural la pret promotional, de numai 3,8 euro pe mp + TVA, cu montaj inclus precum si gazon natural prin insamantare.

Sistemele de irigatie folosite de noi sunt sisteme profesionale de irigare a gradinilor si a parcurilor, dupa cele mai noi standarde de calitate in domeniu, incepand de la 1,5 euro pe mp + TVA

Accesoriile de gradina dau un plus de eleganta iar mobilierul de gradina pus la dispozitie va ajuta sa petreceti clipe minunate de calm si relaxare si, in plus, pot fi personalizate.

Vasta noastra experienta in amenajarea gradinilor, parcurilor si a spatiilor verzi, promptitudinea si calitatea lucrarilor si serviciilor prestate de noi ne recomanda !